Super service og venlighed

Læste flere der brugte primadog til deres hunde, med lidt sart mave. Så har givet det et forsøg til min Rottweiler. Indtil videre er det klart godkendt fra hans side.Levering kom inden for 2 dage. Hvilke jeg finder meget acceptabel der var ovenikøbet gratis levering😀.Der var også en pose med godbidder samt et okse øre (tror jeg) med helt uden beregning, samt en håndskrevet hilsen på følge seddel. Helt sikkert ikke sidste gang der bliver handlet ved BB hundefoder

René Pedersen
Trustpilot

Virkelig god service

Virkelig god service1 dags levering på nyt halsbånd til min hund. Da vi åbner pakken er den fyldt med mange lækre smagsprøver. Man bliver så glad, når der lige er det ekstra. Her handler vi helt sikkert igen.

Annonym
Trustpilot

Top karakter herfra varen er der med det samme, svar og respons på alt med det samme. Super varer

Charlotte Skovbak Stokkendal
Google anmeldelse

Fed handel!!

Min dobermann kan ikke tåle okse og gris, så det er ofte besværligt at finde og indkøbe lækre forskellige snacks. Men her fandt jeg et dejligt stort udvalg og har købt vandbøffel, kanin, lam og rådyr.Og hunden har godkendt dem alle :-)Lynhurtig bestilling, betaling, pakning og levering.Jeg kommer helt sikkert igen.

Mette
Trustpilot

Om os

BB Hundefoder er en førende online butik, med mulighed for afhentning af hundefoder. Virksomheden blev grundlagt i 2015 af dyreelskere, der ønskede at tilbyde sundt og nærende foder til hunde i alle størrelser og racer.

BB Hundefoder er kendt for at have et bredt udvalg af højkvalitetsfoder til hunde, der er fremstillet af de fineste ingredienser, og som er afbalanceret for at imødekomme alle hunds ernæringsbehov. Foderet indeholder kun de bedste råvarer, herunder kød af høj kvalitet, frugt og grøntsager.

Virksomheden har en stærk tilstedeværelse i Danmark og har etableret et netværk af glade kunder, der vender tilbage igen og igen.

BB Hundefoder en online butik, hvor kunder kan købe deres foder og få det leveret lige til døren.

BB Hundefoder er også kendt for sin høje kundeservice og hurtig ekspedition. Vi har dygtige medarbejdere, der er dedikeret til at give den bedste rådgivning og support til kunderne.

BB Hundefoder mål er at levere hundefoder af højeste kvalitet og samtidig skabe et sundt og glad liv for alle hunde og deres ejere.

FIND OS:

Vi bor her! 

Du er velkommer til at hente dine varer, hvis du ikke vil have dem sendt.

Vi har flytte vores lager fra Kilde alle 1, i Fensmark til nu på Grimstrupvej 185, 4700 Næstved

Lager adresse: ( Vi har indgang på bagsiden bygningen hos Ametsis)

Grimstrupvej 185, 4700 Næstved

Telefontid

Mandag - Fredag Kl. 9.00 - 18.00

Vi har ingen faste åbningstider

Men der er som regel udlevering alle hverdage mellem. kl.9.00 - 12.00

Ring eller bestil online