PrimaDog - tørfoder

PrimaDog - tørfoder

Vi mener, at hundefoder af høj kvalitet er enhver hundes ret. PrimaDog tilbyder en kødrig og hvedefri hundefoder af høj kvalitet.

PrimaDogs mission er at sikre, at alle hunde lever et godt og sundt liv. Vi gør dette muligt ved at tilbyde hunde en diæt, der svarer til deres naturlige næringsindtag. PrimaDog til det store liv! 


Hunde er hovedsageligt kødædende, men kan fordøje en rimelig mængde kulhydrater. Dog skal hundens diæt altid i vid udstrækning bestå af kød. Kød er vigtigt for hunde, da det bidrager til sunde muskler og generelle velvære. Hunde bruger hovedsageligt kulhydrater til at hjælpe med fordøjelsen. Fibre fra kulhydrater hjælper maden med at rejse i hundens korte fordøjelsessystem. Hundens energikilde er hovedsageligt fedt, da hunde ikke fuldt ud kan udnytte kulhydrater, som vi mennesker gør.

I vores foder er kød altid hovedingrediensen. Som kilde til kulhydrater bruger vi glutenfrie kartofler, tørrede æbler og letfordøjelig majs. Ikke alle vores konkurrenter kan hævde dette, ikke engang blandt de mærker, der findes i dyrebutikken. Mange foderproducenter bruger f.eks. Hvede eller soja som et billigt supplement til at øge fødevarens vægt. Årsagen hertil er, at kød er det dyreste råmateriale i hundefoder. Hvede og soja kan også forårsage allergi hos mange hunde.

Vis:
Sortering:

PrimaDog Aktiv kornfri And & sild 10 kg

Til aktive voksne hunde af alle racerHVEDEFRI  KORNFRIKød55%Protein30%Fed22%- Helt kornfri opskrift- Udviklet i samarbejde med den finske Ag..

459,00kr. Ekskl. Moms: 367,20kr.

PrimaDog Adult all breed kornfri Vildt kød & Kalkun 10 kg

HVEDEFRI  KORNFRIKød45%Protein26%Fed15%BESKRIVELSEPrimaDog Adult all breed kornfri Vildt kød & Kalkun er en komplet mad i super premium ..

439,00kr. Ekskl. Moms: 351,20kr.

PrimaDog Adult all breed kylling og kartoffel 12 kg

HVEDEFRI Kød40%Protein25%Fed15%BESKRIVELSEPrimaDog Adult all breed kylling og kartoffel  er en komplet mad i super premium kvalitet til voks..

339,00kr. Ekskl. Moms: 271,20kr.

PrimaDog Adult all breed lam og kartoffel 12 kg

HVEDEFRI Kød30%Protein27%Fed16%BESKRIVELSEPrimaDog Adult all breed lam og kartoffel  er en komplet mad i super premium kvalitet til voksne h..

419,00kr. Ekskl. Moms: 335,20kr.

PrimaDog Adult all breed sensitiv kornfri laks & kartoffel 10 kg

HVEDEFRI  KORNFRIKød40%Protein25%Fed15%- Helt kornfri opskrift- Hypoallergen laks som det vigtigste råmateriale- Velegnet til de fleste hund..

439,00kr. Ekskl. Moms: 351,20kr.

Primadog adult small breed kylling og kartoffel 4kg

Voksenfoder til små hunde.-Hvede-fri-Højt kødindhold-Ingen kunstige smagsstoffer eller farvestoffer-Vitalitet fra nordiske urter og bær-Fremstillet i ..

149,00kr. Ekskl. Moms: 119,20kr.

PrimaDog Puppy all breed kylling og kartoffel 10 kg

HVEDEFRI Kød40%Protein29%Fed19%PrimaDog Puppy all breed kylling og kartoffel er en komplet mad i super premium kvalitet til alle hvalpe og drægti..

339,00kr. Ekskl. Moms: 271,20kr.