Super service og venlighed

Læste flere der brugte primadog til deres hunde, med lidt sart mave. Så har givet det et forsøg til min Rottweiler. Indtil videre er det klart godkendt fra hans side.Levering kom inden for 2 dage. Hvilke jeg finder meget acceptabel der var ovenikøbet gratis levering😀.Der var også en pose med godbidder samt et okse øre (tror jeg) med helt uden beregning, samt en håndskrevet hilsen på følge seddel. Helt sikkert ikke sidste gang der bliver handlet ved BB hundefoder

René Pedersen
Trustpilot

Virkelig god service

Virkelig god service1 dags levering på nyt halsbånd til min hund. Da vi åbner pakken er den fyldt med mange lækre smagsprøver. Man bliver så glad, når der lige er det ekstra. Her handler vi helt sikkert igen.

Annonym
Trustpilot

Top karakter herfra varen er der med det samme, svar og respons på alt med det samme. Super varer

Charlotte Skovbak Stokkendal
Google anmeldelse

Fed handel!!

Min dobermann kan ikke tåle okse og gris, så det er ofte besværligt at finde og indkøbe lækre forskellige snacks. Men her fandt jeg et dejligt stort udvalg og har købt vandbøffel, kanin, lam og rådyr.Og hunden har godkendt dem alle :-)Lynhurtig bestilling, betaling, pakning og levering.Jeg kommer helt sikkert igen.

Mette
Trustpilot

Om os

Anders Arvid

Ejer

Velkommen til BB Hundefoder - vi sætter stor pris på, at du har fundet vej til vores online butik. 

Siden vores grundlæggelse i 2015 har vi haft et dedikeret fokus på at levere høj kvalitet til rimelige priser, både til hunde og deres ejere. 

Vores rejse begyndte med salget af hundefoder fra HIKE, men vi har udvidet vores sortiment betydeligt siden da. I dag tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter fra velkendte mærker som DogCopenhagen, PridamDog, Eden, Eq Dog, Kong, JHS, Pinewood og mange flere.

Fra starten har vores primære mål været at tilbyde kvalitetsrigt hundefoder, der er skabt med de fineste ingredienser og er nøje afbalanceret for at imødekomme alle ernæringsbehov for hunde.

Selvom vi primært opererer som en online butik, giver vi også vores kunder mulighed for at afhente deres bestillinger direkte fra vores lager.

Med over 8 års erfaring i branchen er vores team i stand til at give professionel rådgivning og kombinere det med enestående service, samtidig med at vi kan tilbyde et omfattende udvalg af produkter til meget rimelige priser. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

FIND OS:

Vi bor her! 

Du er velkommer til at hente dine varer, hvis du ikke vil have dem sendt.

Vi har flytte vores lager fra Kilde alle 1, i Fensmark til nu på Grimstrupvej 185, 4700 Næstved

Lager adresse: ( Vi har indgang på bagsiden bygningen hos Ametsis)

Grimstrupvej 185, 4700 Næstved

Telefontid

Mandag - Fredag Kl. 9.00 - 18.00

Vi har ingen faste åbningstider

Men der er som regel udlevering alle hverdage mellem. kl.9.00 - 12.00

Ring eller bestil online