Kvalitet til din hund

Vi leverer kun hundefoder med naturlige ingredienser og høj indhold af kød. Super premium kvalitet.

Har brugt BB Hundefoder i snart et år og jeg kunne ikke være mere tilfreds, kvaliteten og servicen er helt i top

Nadia Eghorst Guldberg
Facebook anmeldelse

Fantastisk god service og hjælpsomhed, trods det var mig der kludrede i ordren Glæder mig til at se, om pivdyrene holder til DSG 'er 

Micha Buch Bjørnholdt Damsgaard
Facebook Anmeldelse

Jeg er meget tilfreds med mit køb af Hike senior foder.- og så blev min gamle dreng på 12,5 SÅ glad for de extra fødder I havde sendt med som en lille extra gave til ham.Jeg køber hans mad hos jer fremover! 

Feedback fra kunde

Mit køb var helt uden problemer, flot service med at levere direkte til mit hjem.Min gravhund skulle lige vænne sig til det nye foder, men nu spiser han det fint.

Feedback fra kunde

Om os

BB Hundefoder er en førende online butik, med mulighed for afhentning af hundefoder. Virksomheden blev grundlagt i 2015 af dyreelskere, der ønskede at tilbyde sundt og nærende foder til hunde i alle størrelser og racer.

BB Hundefoder er kendt for at have et bredt udvalg af højkvalitetsfoder til hunde, der er fremstillet af de fineste ingredienser, og som er afbalanceret for at imødekomme alle hunds ernæringsbehov. Foderet indeholder kun de bedste råvarer, herunder kød af høj kvalitet, frugt og grøntsager.

Virksomheden har en stærk tilstedeværelse i Danmark og har etableret et netværk af glade kunder, der vender tilbage igen og igen.

BB Hundefoder en online butik, hvor kunder kan købe deres foder og få det leveret lige til døren.

BB Hundefoder er også kendt for sin høje kundeservice og hurtig ekspedition. Vi har dygtige medarbejdere, der er dedikeret til at give den bedste rådgivning og support til kunderne.

BB Hundefoder mål er at levere hundefoder af højeste kvalitet og samtidig skabe et sundt og glad liv for alle hunde og deres ejere.

FIND OS:

Vi bor her! 

Du er velkommer til at hente dine varer, hvis du ikke vil have dem sendt.

Vi har flytte vores lager fra Kilde alle 1, i Fensmark til nu på Grimstrupvej 185, 4700 Næstved

Lager adresse:

Grimstrupvej 185, 4700 Næstved

Åbningstider

Vi har ingen faste åbningstider

Men der er som regel udlevering alle hverdage mellem. kl.9.00 - 12.00

Ring eller bestil online