Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Gældende for anvendelse af bbhundefoder.dk

 

Hos BB Hundefoder ønsker vi altid at give dig en god oplevelse. Når du benytter vores  hjemmeside og vores øvrige kanaler, indsamler vi og behandler vi dine personoplysninger under hensyntagen til at beskytte og respekterer dit privatliv. 

Ifølge gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

 

 

Hvad er persondata

Persondata er enhver information, der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

 

 

Indsamling og anvendelse af persondata

Når du anvender vores tjenester, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller evt. levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig.

 

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

- gennemfører køb eller anvender BB hundefoders hjemmesider
- tilmelder dig og interagerer med personlige marketingmeddelelser (e-mail, SMS)
- sender en forespørgsel, laver en reklamation eller giver os feedback
- deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser.

 

Når du gennemfører et køb på bbhundefoder.dk indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer.

 

Når du bruger bbhundefoder.dk, indsamler vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiderne. Disse oplysninger bruger vi til statistisk analyse og forbedring af hjemmesiderne og vores services. Oplysningerne bruges også til at vise dig tilpasset og relevant indhold på vores hjemmesider, og/eller til annoncebrug på andre hjemmesider/apps som f.eks. Facebook..

 

Tilmelder du dig personlige marketingmeddelelser på f.eks. e-mail eller SMS, indsamler vi de oplysninger (f.eks. e-mail-adresse), som du selv måtte afgive ved tilmelding og/eller opdatering af din profil. Gennem dine handlinger på bbhundefoder.dk og tjenester, udleder vi desuden dine præferencer og interesser. Vi indsamler også din indkøbshistorik, online. Dette bruges til tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig.

 &