Faunakram

Faunakram

Vi elsker vores kære hunde. Derfor skal de naturligvis også have noget godt hundefoder. Hos Faunakram har vi udviklet vores eget mærke af hundefoder for at sikre, at vi kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet. Vi har et godt udvalg indenfor hundefoder – alt fra daglig kost til sunde snacks. Din hund fortjener det bedste. Derfor bestræber vi os på, at vores hundefoder skal være det bedste.

Hos Faunakram har vi udviklet vores eget hundefoder for at give din hund de bedste vilkår. Vores hundefoder er dansk produceret. Flere af varianterne har varierende indhold af økologiske råvarer, og vi har hundefoder til hunde i alle aldre og formål. Vi har også de meget populære kornfrir foder varianter. Vores hundefoder er lavet med henblik på at være godt for hunde med specielle behov. Vi har flere kunder, der har dyr, der har fået konstateret allergi. Disse kunder har gode erfaringer med at fodre dyrene med Faunakram hundemad, og derfor mener vi disse foder typer kan være et alternativt til specielle og ofte meget dyre allergifoder, der findes på markedet. Hos Faunakram sælger vi vores eget hundefoder, og vi udvikler løbende sortimentet af specielfoder, så du er sikker på, at du kan få det hundefoder, du har behov for til din hund.
Som tidligere nævnt har vi hundefoder rettet mod forskellige formål. Til de mindste poter har vi hvalpefoder, der indeholder en masse gode vitaminer og næringstoffer samt kalk. Det sikrer at din hundehvalp får den bedste start på livet, og da vores hvalpefoder er kornfrit, mindsker det risikoen for kornallergi og andre allergityper. Udover hundefoder til hvalpe, har vi også mælkeerstatning i vores sortiment. 

Herudover har vi hundefoder til basis behov, til jagt/sport og kornfrit hundefoder oplagt til hunde med mild for  for allergi, feks. gluten allergi. Faunakrams vision er at udvikle et bæredygtigt fuldfoder produkt til hunde og katte, der giver sunde og glade dyr, og tilfredse kunder, der ønsker at anbefale Faunakram til andre. Faunakrams mission er at producere fuldkost produkter og dyre snacks i balance med naturen. Faunakram støtter bæredygtige projekter, der kan sikre kommende generationer af dyr og mennesker at få meningsfyldte naturoplevelser. Så for dig, der vil tilbyde din hund det sundeste og bedste hundefoder og samtidig gerne vil beskytte miljøet, er vores hundefoder et oplagt valg.

Vis:
Sortering:

Faunakram 10kg. komlet super premium hvalpefoder med 46% frisk kylling

KØB FLERE - SPAR MERE..... v/2 pose -5%v/4 poser -10%Super premium er et kornfri produkt med frisk kyllinge kød. Foderet er udviklet til hvalpe f..

349,00kr. Ekskl. Moms: 279,20kr.

Faunakram 10kg. komplet premium kornfri foder med kylling

KØB FLERE - SPAR MERE..... v/2 pose -5%v/4 poser -10%TIL ÆLDRE ELLER OVERVÆGTIGE HUNDEDette Fuldkost produkt, er specielt udviklet til hunde, der..

329,00kr. Ekskl. Moms: 263,20kr.

Faunakram 10kg. komplet super premium voksen foder med 16% lam & 10% kylling

KØB FLERE - SPAR MERE..... v/2 pose -5%v/4 poser -10%Super premium kornfri og frisk kød. Menu med tør fuldkost udviklet til alle racer voksne hun..

399,00kr. Ekskl. Moms: 319,20kr.

Faunakram 12kg. komlet super premium kornfrit voksen foder med frisk kød & 39% kylling

KØB FLERE - SPAR MERE..... v/2 pose -5%v/4 poser -10%Dette super premium hundemad er kornfrit og med frisk kød. Foderet er udviklet til alle type..

399,00kr. Ekskl. Moms: 319,20kr.

Faunakram 12kg. komplet premium voksen kornfri foder med 20% kylling & 4,5% laks

KØB FLERE - SPAR MERE..... v/2 pose -5%v/4 poser -10%Dette super premium kornfri hundfoder er til voksne hunde, foderet udviklet til alle racer v..

349,00kr. Ekskl. Moms: 279,20kr.

Faunakram 12kg. komplet super premium aktiv måltid med ægte kød kylling & Krill 37/23

Dette super premium foder er til hunde med meget aktivetet. Foderet er med frisk kød til voksne hunde (+12 måneder). Menuen har 36% kylling. Indeholde..

419,00kr. Ekskl. Moms: 335,20kr.