PrimatCat

PrimatCat

At fodre en kat er en kunstform, og det er derfor, når vi planlagde det nye PrimaCat-sortiment, lyttede vi til de bedste eksperter: katteejere. Hovedingrediensen i tørre fødevarer fra PrimaCat er altid kød eller fisk, og de indeholder ikke hvede, majs eller tilsat sukker. Du kan også finde helt kornfrie produkter i vores tørfoderudvalg.

Vis:
Sortering:

PrimaCat kattefoder - til steriliserede voksne indekatte - 1,4kg

TIL STERILISEREDE INDEKATTEPrimaCat kylling til voksne, kastrerede huskatte er et lækkert kødrigt tørfodder, der er udviklet specifikt til at imødekom..

89,00kr. Ekskl. Moms: 71,20kr.

PrimaCat kattefoder med kylling - 1,4kg. kornfri

KORNFRI kattefoder TIL VOKSNE KATTEPrimaCat kornfri kylling til alle voksne katte er planlagt ud fra katteejernes ønsker. Det vigtigste råmateria..

89,00kr. Ekskl. Moms: 71,20kr.

PrimaCat kattefoder med laks - 1,4kg. kornfri

KORNFRI kattefoder TIL VOKSNE KATTEPrimaCat kornfri laks til alle voksne katte er opstået fra katteejernes ønsker om en kødrig og kornfri kattefoder,&..

89,00kr. Ekskl. Moms: 71,20kr.

PrimaCat kattefoder til indensdørkatte - kalkun 1,4kg

KATTEFODER TIL VOKSNE INDEKATTEPrimaCat Turkey til voksne indekatte er et kødrigt foder til din kats daglige udfordring. Det er en kunst at fodre..

89,00kr. Ekskl. Moms: 71,20kr.

PrimaCat kattefoder til killing - kylling 1,4kg

KYLLINGEKATSMAD TIL KILLINGER OG DRÆGTIGE OG AMMENDE KATTE.PrimaCat kylling til killinger og drægtige og ammende katte er et kødrigt tørfoder, der er ..

89,00kr. Ekskl. Moms: 71,20kr.